sk 5 cutit siguranta olfask 5 cutit siguranta olfa 1 

 

 

 buton cumpara


Varianta dezvoltata a cutitului de siguranta SK-4. Manerul antiderapant ComfortGrip asigura o prindere confortabila si sigura atat pentru mana umeda cat si in cazul folosiri manusilor. Mecanismul de retractie automata a lamei si manerul confortabil asigura o eficienta si siguranta maxima la procesele de taieri profesionale.

Rezistent la acid si acetona.

Lame: SKB-2/5BSKB-2/50BHOB-2/5RSKB-2/5B

 

 

 

sk 7 cutit siguranta olfabuton cumpara 


Cutit cu auto-retragere a lamei de siguranta cu caracteristici constructive simple ce determina o fixare a lui sigura. Atat pentru utilizatori dreaptaci si stangaci . Inlocuire usoara a lamei. SK-7 este un produs ECO MARCA acreditate de Asociatia de Mediu din Japonia.

Taiere cutii ondulate, hartie, cutii de carton, material de ambalare, etc

Lame: SKB-7

 

 

sk 6 cutit siguranta olfabuton cumpara 


Cele mai bune cutite Siguranța oferind un sistem de auto-protectie și lamă pe tot parcursul actiunii, care ajută la reducerea accidentelor. 
Mâner ergonomic proiectat și ușor, care protejeaza lama pentru a preveni o accidentare a mainii și oboserea încheieturii mâinii. Poate fi utilizata atât de utilizatorii de dreapta cat și de stangacii. Nu sunt necesare unelte pentru înlocuirea lamei.

 

 

 

sk 8 cutit siguranta olfask 8 cutit siguranta olfa 2sk 8 cutit siguranta olfa 3

 

 

 

buton cumpara 


Extra protectie pentru un cutit cu autorevenire a lamei dupa taiere. Revenire automata a lamei dupa efectuarea taierii cand aceasta nu mai este in contact cu materialul taiat. Utilizare si pentru dreptaci si stangaci. Nu necesita unelte suplimentare pentru inlocuirea lamei

Lame de schimb SKB-8

 

 

Pagina 1 din 2